Virágtartók

Harmony kollekcióVirágtartó - kicsi
Harmony kollekcióVirágtartó - közepes
Harmony kollekcióVirágtartó - magas

Műrattan Virágtartó Modellek

Akik igazán adnak a részletekre és rendelkeznek Harmony garnitúrával, azok számára nem is kérdés a rattan virágtartó vásárlása. Ugyanakkor mind a kicsi vagy a közepes, esetleg a magas rattan virágtartó is megállja önmagában a helyét bármely környezetben.

Minden műrattan virágtartó egyed tervezésű, luxus kivitelű letisztult formákat követő. Így szállodák, hotelek is előszeretettel választják rattan virágtartó modelljeinket.

Minőség

Kültéri bútor lévén a műrattan virágtartó is maga minőségű Gurucore TM minősítési bizonyítvánnyal rendelkezik. Ennek köszönhetően ellenáll az időjárási körülményeknek. Rattan virágtartóját kint hagyhatja tűző napsütésben is mert odafigyeltünk az UV stabilizálásra is. Így a rattan virágtartó nem fog kifakulni a napon.

Ha a benne tárolt virág nem is, a műrattan virágtartó -45 és 45 fok között ellenáll az időjárási viszonyoknak.

5000 órát teszteltük színtartósság és fizikai strapabíróság tekintetében is, minden rattan virágtartó modellünket. A 100% aluminium váznak, a jó minőségű szövetnek és a gondos tervezésnek köszönhetően egy a RattanGurunál vásárolt rattan virágtartó hosszútávon megbízható ékköve lehet kertjének vagy taraszának.

Rendelés

Mint minden termékünket – így a műrattan virágtartó modelleket is – megrendelheti emailben telefonon, vagy Budapesti esetleg Nyíregyházi bemutatótermünkben.

Minden rattan virágtartóra 1 év garanciát vállalunk.