Székek & Fotelek

Gubo kollekcióGUBO KERTI BÚTOR - Fotel
Swan kollekcióÉtkező fotel
Swan kollekcióÉtkező szék - karfával
Swan kollekcióFotel
Swan kollekcióÉtkező szék - magas háttámlával
Swan kollekcióPihenő fotel
Mountain kollekcióFotel
Moon kollekcióFotel
Holy kollekcióFotel
Harmony kollekcióBárszék
Harmony kollekcióÉtkező fotel
Harmony kollekcióÉtkező szék
Harmony kollekcióÉtkező szék - magas
Harmony kollekcióPihenő fotel - háttámlás
Harmony kollekcióÉtkező fotel - magas háttámla
Harmony kollekcióPihenő fotel
Harmony kollekcióPihenő fotel
Dream kollekcióFotel
Bloom kollekcióBárszék
Bloom kollekcióÉtkező fotel
Bloom kollekcióKávézó fotel
Bloom kollekcióPihenő fotel
Angel kollekcióSzék - karfa nélkül
Angel kollekcióSzék - karfás

Rattan Szék és Rattan Fotel modellek

Az általunk forgalmazott rattan székek és rattan fotelek egyedi tervezésű, luxus kategóriába tartozó, műrattan bútorokból állnak. kültéri bútoraink magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Neves tervezők vettek részt az exkluzív megjelenésű fotelek és székek fejlesztésében és gyártásában.

Rattan fotel és rattan szék termékeink megtalálhatóak éttermekben, luxus szállodákban és villákban a világ több pontján is.

Rattan szék – ergonómia és minőség

A gondos tervezésnek köszönhetően minden általunk értékesített rattan szék exkluzív kényelmet biztosít. A RattanGuru rattan szék magas ülési komfortját az egyedi fejlesztésű Gurufoam™ szivacsok biztosítják.

A ratttan szék modellek eleganciát és kifinomult ízlést sugallnak. A megfelelő magasságú rattan szék karfáinak köszönhetően kényelmes ülést biztosítanak, akár hosszabb időtöltés esetén is.

Rattan fotel – Strapabíróság és kényelem

Nem kell félnie, ha a rattan fotel elázik a kertben, vagy napokig tűzi a nap. A Gurucore™ kertibútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik minden rattan fotel modellünk, melynek értelmében 5 ezer órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen estek át.

A teljesen aluminium váznak köszönhetően Ön egy igen masszív rattan fotel tulajdonosa lehet. Minden rattan fotel párnájának huzata spanyol felső kategóriás manufaktúra által szállított kültéri szövetből készül.

A kültéri bútoroknál a szennyeződés elkerülhetetlen, épp ezért a rattan fotel huzatok lezipzározhatóak és moshatóak, valamint minden rattan fotel váza könnyen tisztítható.

Egy rattan fotel a kifogástalan gyártási technikának és könnyű tisztításnak köszönhetően alkalmasak luxus minőséget képviselő vendéglátóhelyek pihenőalkalmatosságaként is.

Igaz hogy egy rattan szék vagy rattan fotel önmagában is megállja a helyét, de azért érdemes végignéznie garnitúráinkat is, melyekhez szabadon választhat plusz rattan fotelt, vagy ha esetleg nem tartalmaz a garnitúra, akkor hozzá illő rattan szék választékunkból.

Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk.