Napozóágyak

Swan kollekcióNapozóágy - karfával
Swan kollekcióNapozóágy
Moon kollekcióPihenőágy
Holy kollekcióNapozóágy
Harmony kollekcióNapozóágy
Dream kollekcióNapozóágy
Dream kollekcióPihenőágy
Angel kollekcióNapágy

Rattan Napozóágy modelljeink

A fenti listában látható összes polyrattan napozóágy megfelel a Gurucore™ által kiállított SGS minősítésnek. Ez azt jelenti, hogy a multikban tömegesen fellelhető gyengébb minőségű rattan napozóágy felhozatalhoz képest egy RattanGuru Rattan Napozóágy nem csak minőségibe érzést kell, hanem valóban strapabíróbb. Nem fakul ki az intenzív napsütés hatására és az egyéb kültéri időjárási viszonyoknak is ellenáll.

Válasszon kertjéhez, teraszához

Ha megvan a megfelelő polyrattan napozóágy – kertje vagy terasza szinvilágához – választhat többféle font és húzat szín közül is, hogy a választott rattan napozóágy minél jobban beleilljen a környezetbe.

Valamely polyrattan napozóágy modellünk olyan luxus megjelenésű, hogy szállodák és kastélyok is előszeretettel használják vendégeik kényelmének érdekében. Így az igényeknek megfelelően nagyobb projektek esetében egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk, nem csak polyrattan napozóágy, hanem egész garnitúrák esetében is.

A Rattan napozóágy termékek felépítése

Minden általunk forgalmazott polyrattan napozóágy hozatja felsőkategóriás spanyol cég által gyártott kültéri szövetből készült. UV-álló és a könnyebb takarítás érdekében lezipzározható és mosható. A magasan helyezkedő üléspontot az egyedi fejlesztésű Gurufoam™ szivacsok garantálják. A fentebb látható összes rattan napozóágy váza 100% alumínium, így garantálva a valódi stabilitást.

Azon vásárlók igényeire fokuszálunk, akik kompromisszum mentes minőségben és luxus kivitelben szeretnék élvezni egy rattan napozóágy nyújtotta pihenés lehetőségeket. Bármely RattanGuru polyrattan napozóágy ezeket az igényeket maximálisan kielégíti.

A polyrattan napozóágy szálai a hozzáadott UV stabilizátornak hála évekig megőrzik a színüket, valamint nem vékonyodnak el a rattan napozóágy szállai extra UV sugárzás esetén sem.

A Pearl a Silver és a Bronz rattan napozóágy modellek lágy vonalaikkal megnyugtatják a szemet, addig a Metal Grey a Magic Black és a Graphite fonatok kiemelik a rattan napozóágy karakterét, önbizalmat és stílust sugároz.

Rattan napozóágy termékeinkre 1 év garanciát vállalunk.