Kanapék

Gubo kollekcióKanapé - 3 személyes
Gubo kollekcióKanapé - 2 személyes
Swan kollekcióKanapé - 2 személyes
Swan kollekcióKanapé - 3 személyes
Mountain kollekcióKanapé - 2 személyes
Mountain kollekcióKanapé - 3 személyes
Moon kollekcióKanapé
Moon kollekcióKanapé - 3 személyes
Holy kollekcióKanapé
Harmony kollekcióKanapé
Harmony kollekcióPihenő szófa
Harmony kollekcióSzófa - bal oldali
Harmony kollekcióSzófa II. - bal oldali
Harmony kollekcióSzófa II. - jobb oldali
Dream kollekció2 személyes kanapé
Dream kollekció3 személyes kanapé
Harmony kollekcióSzófa - jobb oldali
Angel kollekcióKanapé
Angel kollekcióSzófa - jobb oldal

Rattan Kanapé kínálatunk

Minden egyes rattan kanapé eleganciát és magabiztosságot sugároz. Termékeink prémium kategóriás egyedi tervezésű modellek. Minden kültéri rattan kanapé termékünk  Gurucore™ kültéri bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik. A strapabíró anyaghasználatnak és a 100%-os alumínium váznak köszönhetően a RattanGuru kerti műrattan kanapé kínálatunk összes darabja ellenáll a kültéri környezeti hatásoknak és az UV sugárháznak. Így a rattan kanapé jól bírja a tűző napfényt és nem fakul ki.

 A rattan kanapé huzata prémium kategóriás spanyol cég által gyártott strapabíró szövetből készült. Vízlepergetőek és szintén UV állóak. Így a párna és ülőhuzatok is a rattan kanapé minőségével azonosak. A párnák zipzárral vannak ellátva így a kültéri használatra tervezett huzatok levehetőek és moshatóak.

Egyediség és minőség

A luxus megjelenésű RattanGuru műrattan kanapé termékeink 9 színű párnahuzattal és 6 egyedi fonat színnel választhatóak, hogy minél inkább idomuljanak a környezethez, ahová szánják őket.

Míg a Silver a Pearl és a Bronz műrattan kanapé modellek lágy vonalaikkal megnyugtatják és kényeztetik a szemet, addig a Metal Grey a Graphite és a Magic Black fonatok kiemelik a műrattan kanapé karakterét, stílust és önbizalmat sugároznak.

Termékeinkkel nem találkozhat nagyáruházakban. Nem tömegtermékek, mint a nagy darabszámban elérhető olcsóbb rattan kanapé társaik. Épp ezért nem csak otthoni használatra lehet kiváló választás egy RattanGuru rattan kanapé. Szállodák, apartmanok és villák számára is tökéletes választás, ha egyedi és luxus pihenő lehetőséget akar biztosítani.

Egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk nagyobb projektek kivitelezésére akár rattan kanapé akár teljes garnitúrákról van szó.

A Rattan Guru műrrattan kanapé magában is jól mutat, de érdemes átnézni a garnitúra választékokat is, melyek többek között tartalmaznak rattan kanapé elemeket is.

Minden rattan kanapé modellre 1 év garanciát vállalunk!