Étkező garnitúrák

Harmony kollekcióÉtkező garnitúra II
Holy kollekcióÉtkező Garnitúra
Angel kollekcióÉtkező garnitúra II
Harmony kollekcióÉtkező garnitúra
Angel kollekcióÉtkező garnitúra
Kerti Garnitúrák kollekcióBloom

Rattan Étkező Garnitúrák

Nagy választék található Polyrattan Étkező Garnitúra kínálatunkban. Prémium kategóriát képviselnek, minőségük többszörösen ellenőrzött (a gyártási folyamatok alatt). A minőségen túl neves tervezők segítségével az egyes rattan étkező garnitúra elemek egyesével is luxus és exkluzív megjelenésűek, Garnitúrában pedig akár szállodákban és villákban is kedvelt kültéri bútorok.

Minőségi puha anyagok

A rattan étkező garnitura párnáinak huzata spanyol prémium kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a polyrattan bútor fonatokhoz hasonlóan, vízlepergetőek és UV állóak így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat akár csak egy belső használatra szánt nem rattan étkező garnitúra. Minden szintetikus rattan étkező garnitúra párnája lehúzható és mosható, ennek könnyítésére zipzárral vannak ellátva.

A polyrattan étkező garnitura ülés komfortját speciálisan erre acélra fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Megbízhatóság

Mindegyik általunk gyártott rattan étkező garnitúra 45 és -40C fok között ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Minden általunk értékesített polyrattan étkező garnitúra egyedi nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi áruházláncokban és nem azonos az olcsó kínai termékkel sem. Rendszeres résztvevői vagyunk a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Tapasztataink nagyban befolyásolták rattan étkező garnitúra kínálatunk kialakulását. Csak és kizárólag kifogástalan használhatósági és minőségű rattan étkező garnitúra kerülhetett be kínálatunkba. Így nyugodt szívvel ajánljuk a világos Angel kollekciótól a sötét Harmony-ig bármelyik rattan étkező garnitúra megvásárlását. Csak is a személyes ízlés a környezet befolyásolhatja döntésének meghozatalában.