Rólunk

rolunk-header11

rolunk-02

 RATTANGURU

A A RattanGuru.hu 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon luxus és egyedi formatervezett rattan kerti bútor garnitúrákat forgalmazzon. A RG a Ratrat Kft.-vel egyesülve a már évek óta meglévő külföldi kapcsolatokat felhasználva olyan rattan kerti bútor termékeket forgalmaz, amelyekkel a legkiválóbb kültéri bútorokat kereső vevők igényeit próbáljuk kielégíteni. 

A RattanGuru és a RATRAT bemutatótermei Budapesten és Nyíregyházán találhatóak, ezeken a helyeken a legtöbb rattan kerti bútor megtekinthető.

 

 

rolunk-02-1

POLYRATTAN / MŰRATTAN

Termékeink polyrattan, műrattan vagy szintetikus rattan néven ismerhetők. A hagyományos rattan szálaktól eltérően  a mi rattan kerti bútor termékeink gyártásánál felhasznált anyagoknak, és az alumínium váznak köszönhetően, bútorainkban nem tesz kárt az időjárás. Ezáltal kiválóan alkalmasak azok számára, akik luxus minőségű rattan kerti bútor vásárlása előtt állnak. 

Gurucore™ műrattan szálak a hozzáadott speciális UV stabilizátornak köszönhetően évekig megtartják a színüket, továbbá nem vékonyodik el a szintetikus rattan kerti bútor szálait  extra UV sugárzás esetén sem.

Az esetleges sérülések  esetén a RATRAT.hu segítségével a rattan kerti bútorok javítása precízen és gyorsan megoldható.

 

rolunk-03

HUZATOK & PÁRNÁK

A párnáink huzata kiváló spanyol manufaktúrák szöveteiből készülnek. A  rattan kerti bútor fonataihoz hasonlóan, UV  állóakvízlepergetőek, és időjárás állóak így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, természetesen eközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaihoz hasonlóan. 

Minden rattan kerti bútor zipzárral van ellátva így párnája lehúzható, mosható.

Az egyedi fejlesztésű  Gurufoam™ szivacsok kialakításának köszönhetően a szivacsok kényelmesek és rendkívül tartósak. 

Az említett tulajdonságoknak köszönhetően a rattan kerti bútorok +45 - -40C fokig ellenállnak az időjárás viszontagságai ellen. 

Bútoraink a világ rattan kerti bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ elismert kerti bútor kiállításainak.

 

rolunk-04

SZÍNEK & FORMÁK

 

Az extravagáns megjelenésű rattan kerti bútor kollekcióink 6 féle egyedi fonat színben érhetőek el. 

Míg a Silver a Pearl és a Bronz rattan kerti bútor garnitúrák lágy vonalaikkal megnyugtatja és kényezteti az embert a Metal Grey a Graphite és a Magic Black fonatok kiemelik a bútorok karakterét, önbizalmat és stílust sugároznak. 

4 féle színben rendelhető huzatok és a kispárnák kombinációja biztosítja a környezet és a választott rattan kerti bútor közti összhang megteremtésének lehetőségét. 

Minden rattan kerti bútor darabra és kollekcióra 1 év garanciát vállalunk.