Étkező szék - magas háttámlával

polyrattan_butor-swan_magas_hattamlas_etkezo

100.000 Ft

Ár: 70.000 Ft

Méretek:

Magasság 100 cm
Szélesség 55 cm
Mélység 64 cm

Információ

A polyrattan SWAN étkező szék magas háttámlájával tökéletes tartást biztosít, kialakítása miatt mégis kényelmes ülést biztosít. Tökéletesen illik a garnitúra többi eleméhez, ideális választás egy étkező szetthez.

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott műrattan kerti bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, műrattan bútorokból áll. polyrattan bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű kerti bútorok fejlesztését, gyártását. műrattan kerti bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore™ polyrattan kerti bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  műrattan kerti bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  kerti bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RG rattan bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A kültéri bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  műrattan bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden szintetikus rattan bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam™ szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A műrattan kerti bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott polyrattan bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. műrattan bútoraink a világ rattan bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű rattan bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett kerti bútorra van szüksége, a RG kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

polyrattan bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RG folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű műrattan kerti bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott kerti bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db