Swan kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-1

860.000 Ft

Ár: 750.000 Ft

Garnitúra tartalma

Dohányzó asztal II. (1 darab)

Magasság 38 cm
Szélesség 91 cm
Mélység 91 cm

Fotel (2 darab)

Magasság 91 cm
Szélesség 90 cm
Mélység 84 cm

Kanapé - 3 személyes (1 darab)

Magasság 91 cm
Szélesség 206 cm
Mélység 84 cm

860.000 Ft

Ár: 750.000 Ft

Egyediség

Az általunk forgalmazott Swan műrattan kerti bútor kollekció egyedi és kimagasló minőséget képvisel. Más gyártók műrattan kerti bútor felhozatalához képest, ezek a darabok nem tömegtermékek, a hipermarketekben nem fog találkozni Swan műrattan kerti bútor darabokkal.

Az exkluzív megjelenésű műrattan kerti bútor termékeinket 6 féle egyedi fonat és 9 féle párnahuzat szín teszi még egyedibbé. Így a kertjéhez, vagy teraszához illő színösszeállításban vásárolhatja meg kedvenc műrattan kerti bútor garnitúráját.

A műrattan kerti bútor strapabíró

Termékeink prémium kategóriába tartoznak, és a Gurucore TM műrattan kerti bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik. Ennek értelmében 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen estek át. Mind a fonatok mint a párnák UV sugárzás állóak, így erős napsütésben is nyugodtan kint lehet őket hagyni a kertben, színük nem fog kifakulni.

A műrattan kerti bútor kollekcióink minden esetben erős 100% alumínium vázra épülnek, mely vázak lehetővé teszik az egyedi formát és a kimagaslóan jó stabilitást.

Minőség

A párnák huzata spanyol felsőkategóriás manufaktúra által gyártott kültéri szövetből készülnek. A huzatok akárcsak a műrattan kerti bútor fonatok, UV állóak és vízlepergetőek, így ha el is áznak a kertben, megtartják puha, lágy tapintásukat és nem vesztenek minőségükből. Minden műrattan kerti bútor kollekciónk párnája lehúzható, mosható, így a kertben esedékesen rákerülő szennyeződés könnyen eltávolítható.

Minden műrattan kerti bútor darab 45 és -40C fok között ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Tehát, ha magas minőségű formatervezett műrattan kerti bútor garnitúrára van szüksége, akkor kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátóhelyébe egy Swan műrattan kerti bútor kollekció.

Javíthatóság

Hazai gyártó lévén az általunk forgalmazott műrattan kerti bútorok sérüléseinek javítására is képesek vagyunk. Mindezt gyorsan, könnyen és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garanciavállalás 

Minden nálunk vásárolt műrattan kerti bútor 1 év belföldi garanciával rendelkezik.

Rendelés

Telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db