Mountain kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-4

1.130.000 Ft

Ár: 850.000 Ft

Garnitúra tartalma

Dohányzó asztal (1 darab)

Magasság 41 cm
Szélesség 92 cm
Mélység 92 cm

Fotel (2 darab)

Magasság 81 cm
Szélesség 105 cm
Mélység 97 cm

Kanapé - 3 személyes (1 darab)

Magasság 81 cm
Szélesség 226 cm
Mélység 97 cm

1.130.000 Ft

Ár: 850.000 Ft

Információ

MOUNTAIN formavilága az eleganciát és magabiztosság érzését szolgálják. A család kerti bútorai  elegendő helyet és kényelmes ülést biztosítanak. 

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott rattan bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, műrattan bútorokból áll. rattan bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű műrattan kerti bútorok fejlesztését, gyártását. szintetikus rattan bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore TM szintetikus rattan bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  kerti bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  műrattan bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RattanGuru kerti bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A műrattan kerti bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  polyrattan kerti bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden kerti bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A rattan bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott polyrattan bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. polyrattan bútoraink a világ polyrattan kerti bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű műrattan kerti bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett műrattan bútorra van szüksége, a RattanGuru kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

kerti bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RattanGuru folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű szintetikus rattan bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott kültéri bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db