Moon kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-5

870.000 Ft

Ár: 650.000 Ft

Garnitúra tartalma

Dohányzó asztal - ovális (1 darab)

Magasság 48 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 75 cm

Fotel (2 darab)

Magasság 90 cm
Szélesség 108 cm
Mélység 95 cm

Kanapé (1 darab)

Magasság 90 cm
Szélesség 169 cm
Mélység 95 cm

Lerakó asztal (1 darab)

Magasság 55 cm
Szélesség 54 cm
Mélység 54 cm

870.000 Ft

Ár: 650.000 Ft

Információ

A MOON garnitúra legszembetűnőbb tulajdonsága a letisztult forma és design. Hagyományos vonalak stílust és kényelmet kölcsönöznek a MOON kerti bútor garnitúráinknak.

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott kültéri bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, kerti bútorokból áll. polyrattan bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű polyrattan bútorok fejlesztését, gyártását. szintetikus rattan bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore TM kültéri bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  műrattan bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  műrattan bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RG rattan bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A rattan bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  szintetikus rattan bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden rattan bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A szintetikus rattan bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott kerti bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. kültéri bútoraink a világ rattan bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű szintetikus rattan bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett rattan bútorra van szüksége, a RattanGuru kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

polyrattan bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RG folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű műrattan bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott polyrattan kerti bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db