Harmony kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-8

710.000 Ft

Ár: 540.000 Ft

Garnitúra tartalma

Kanapé (1 darab)

Magasság 66 cm
Szélesség 153 cm
Mélység 94 cm

Pihenő fotel (2 darab)

Magasság 66 cm
Szélesség 81 cm
Mélység 109 cm

Tea asztal - ovális (1 darab)

Magasság 38 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 65 cm

710.000 Ft

Ár: 540.000 Ft

Információ

A HARMONY modell formája könyed lágy hatást kelt. A garnitúra elemeiből kialakíthatóak sarok és szabadon álló több részes garnitúrák is. 

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott polyrattan bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, polyrattan kerti bútorokból áll. kültéri bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű kültéri bútorok fejlesztését, gyártását. polyrattan kerti bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore TM rattan bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  polyrattan bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  műrattan bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RattanGuru polyrattan bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A polyrattan bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  műrattan bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden műrattan kerti bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A kerti bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott műrattan kerti bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. kerti bútoraink a világ kültéri bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű rattan bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett műrattan bútorra van szüksége, a RG kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

polyrattan kerti bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RattanGuru folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű polyrattan kerti bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott polyrattan bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db