Dream kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-9

1.090.000 Ft

Ár: 870.000 Ft

Garnitúra tartalma

3 személyes kanapé (1 darab)

Magasság 72 cm
Szélesség 215 cm
Mélység 90 cm

Fotel (2 darab)

Magasság 72 cm
Szélesség 97 cm
Mélység 90 cm

Garnitúra kis lábtartó (1 darab)

Magasság 42 cm
Szélesség 71 cm
Mélység 60 cm

Lerakó (1 darab)

Magasság 55 cm
Szélesség 54 cm
Mélység 54 cm

1.090.000 Ft

Ár: 870.000 Ft

Információ

A DREAM modell különféle elemeinek köszönhetően rendkívűl változatos formák állíthatóak össze. Akár önálló elemekben, akár sarokgarnitúrában gondolkozik a DREAM polyrattan kerti bútor elemei közt biztosan megtalálja a legmegfelelőbb összeállítást. A RATTANGURU legjobban kombinálható terméke.

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott szintetikus rattan bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, szintetikus rattan bútorokból áll. szintetikus rattan bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű rattan bútorok fejlesztését, gyártását. kültéri bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore TM műrattan bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  műrattan bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  műrattan bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RattanGuru polyrattan bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A polyrattan kerti bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  polyrattan bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden kerti bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A szintetikus rattan bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott polyrattan kerti bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. polyrattan bútoraink a világ polyrattan kerti bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű műrattan kerti bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett rattan bútorra van szüksége, a RG kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

műrattan bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RG folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű műrattan bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott rattan bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db