Rattan Dohányzóasztal

termek_hatter_v2-angel_dohanyzo_asztal.jpg

150.000 Ft

Ár: 110.000 Ft

Méretek:

Magasság 34 cm
Szélesség 110 cm
Mélység 79 cm

Információ

Az ANGEL kerti rattan dohányzóasztal praktikus kialakításának hála, kitűnő választás. Nagyszerűen kombinálható a RattanGuru összes termékével.

A Rattan Dohányzóasztal ismertetése

Az általunk forgalmazott rattan dohányzóasztal egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, műrattan dohányzóasztal. Bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. Ez alól a rattan dohányzóasztal sem kivétel. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítették az exkluzív megjelenésű rattan dohányzóasztal fejlesztését, gyártását. Műrattan kerti bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ minden részén.

Nem kell félnie, az Angel Rattan Dohányzóasztal egy masszív műrattan dohányzóasztal. Így a kertben ért környezeti hatásoknak fokozottan ellenál.

A Gurucore™ által kiállított kültéri bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal ellátott melynek értelmében a rattan dohányzóasztal 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esett át. A tervezésénél odafigyeltünk a műrattan dohányzóasztal fonatainak megfelelő UV stabilizálására. Hosszú időn át képes ellenállni a nap sugarainak. Ennek köszönhetően a rattan dohányzóasztal kimagasló eredményekkel büszkélkedhet a piacon.

A rattan dohányzóasztal 100 százalék alumínium vázra épül, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi rattan dohányzóasztal

Ez a rattan dohányzóasztal és minden egyéb kerti bútorunk 45 és -40C fok között ellenállóak az időjárás viszontagságokkal szemben.

Az általunk forgalmazott műrattan dohányzóasztal és a többi bútorunk nem „tucat termékek”. Nem láthatja őket az ember a nemzetközi multik áruházaiban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem.

A kültéri rattan dohányzóasztal a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak luxus minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi formaképzéssel és árral rendelkezünk, ha nem csak a műrattan dohányzóasztal érdekli.

Praktikus műrattan dohányzóasztal

A RattanGuru praktikus megoldásainak és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a legmagasabb minőségű műrattan kerti bútor választékot nyújtja.  Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt az egyedi formatervezés és prémium anyaghasználat.

Műrattan dohányzóasztal választékunk széles, találhat a Harmony, Moon és Hony kollekciókban is!  

Javíthatóság

RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott rattan dohányzóasztal és minden bútoruk sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Az Angel Rattan Dohányzóasztalra 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendelését telefonon vagy emailben történhet. Ugyanakkor, ha szeretné élőben is megtekinteni a rattan dohányzóasztal termékünket, vagy más egyéb rattan kültéri bútorunkat  a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Angel kollekció

Az egész Angel kollekciót érdemes megtekinteni, ha nem csak az Angel Rattan Dohányzóasztal termékünk érdekli.