Étkező garnitúra II kerti bútor kollekció

polyrattan_butor-Layer-37-copy

630.000 Ft

Ár: 460.000 Ft

Garnitúra tartalma

Étkező asztal - kerek (1 darab)

Magasság 74 cm
Szélesség 138 cm
Mélység 138 cm

Szék - karfa nélkül (2 darab)

Magasság 78 cm
Szélesség 55 cm
Mélység 58 cm

630.000 Ft

Ár: 460.000 Ft

Információ

Az ANGEL műrattan kerti étkező garnitúrái különböző formával rendelkező asztalokből és székekből válogathatóak össze. A RattanGuru polyrattan étkező garnitúra kialakítása fontos szempont volt a kényelem.

 

Általános Leírás

A RattanGuru által forgalmazott rattan bútor egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, kültéri bútorokból áll. polyrattan bútoraink magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többszöri minőségi ellenőrzésen esnek át a gyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett neves tervezők segítik az exkluzív megjelenésű műrattan kerti bútorok fejlesztését, gyártását. kerti bútoraink megtalálhatóak luxus szállodákban, éttermekben és villákban a világ számos pontján.

A Gurucore TM kültéri bútor SGS minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik melynek során 5000 órás színtartóssági és fizikai tesztelésesen esnek át a termékek. Az általunk forgalmazott  rattan bútorok tervezésénél odafigyeltünk a  szintetikus rattan bútor fonatok megfelelő UV stabilizálására. Ezáltal hosszú időn át képesek ellenállni a nap sugarainak. Ezen tulajdonságával a RattanGuru kültéri bútorai kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek a piacon.

A műrattan bútoraink minden esetben 100% alumínium vázra épülnek, szem előtt tartva a masszív vázfelépítést, és az egyedi formák kialakítását.

Minőségi puha anyagok

A párnáink huzata spanyol felső kategóriás cég által gyártott kültéri szövetekből készülnek. A huzatok a  kültéri bútor fonatokhoz hasonlóan, UV állóak, vízlepergetőek, és időjárás állóak, így kiválóan alkalmasak a kültéri használatra, mindeközben megtartják puha, lágy tapintásukat a beltéri társaikhoz hasonlóan. Minden rattan bútor garnitúránk párnája lehúzható, mosható, ennek érdekében zipzárral vannak ellátva.

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam TM szivacsok biztosítják.

Melyek ellenállóak a nagy igénybevételnek is.

A műrattan kerti bútoraink 45- -40C fokig ellenállóak az időjárás viszontagságai ellen.

Általunk forgalmazott kültéri bútorok nem „tucat termékek”. Nem találkozik velük az ember a nemzetközi multi áruházakban és nem azonos az olcsó ázsiai termékkel sem. kültéri bútoraink a világ polyrattan bútor gyártás vezető szereplői által is használt alapanyagokból készülnek. Rendszeres résztvevői a világ rangos kerti bútor kiállításainak.

Az extravagáns megjelenésű polyrattan kerti bútorainkat 6 féle egyedi fonat szín és 9 féle színű párnahuzat teszi még egyedibbé.

Amennyiben magas minőségű formatervezett szintetikus rattan bútorra van szüksége, a RattanGuru kiváló választás lehet otthonába vagy akár vendéglátó helyekbe is.

rattan bútoraink a minőségi gyártásnak köszönhetően alkalmasak magas minőséget képviselő vendéglátóhelyek berendezésére is.

Projektek esetén egyedi ár és formaképzéssel rendelkezünk!

Ár & minőség 

A RG folyamatos fejlesztéseinek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű kültéri bútor választékot nyújtja, elérhető áron. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen kényelmet és luxust nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat.

Javíthatóság

A RATTANGURU.hu & RATRAT.hu hazai gyártó lévén a Rattanguru által forgalmazott műrattan bútorok sérüléseinek javítására is képes. Mindezt könnyen, gyorsan és hatékonyan a hazai jelenlétnek köszönhetően.

Garancia 

Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk

Rendelés

A rendeléseiket telefonon, emailben vagy a budapesti és nyíregyházi bemutatóterünkben akár személyesen is megtehetik.

Kiegészitő kispárnák 4.000 Ft / db