Kerti Garnitúrák

  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/pyramid/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/swan/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/sunboard/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/mountain/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/moon/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/holy/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/harmony/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/gubo/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/dream-3/ oldalra.
  • Tovább a http://rattanguru.hu/kerti-garniturak/angel/ oldalra.
Mountain
Angel
Dream
Harmony
Holy
Swan
Moon
Gubo
Bloom
Pyramid
Sunboard

Rattan Kerti Garnitúrák

Minden a RattanGuru által forgalmazott rattan garnitúra egyedi tervezésű, prémium kategóriába tartozó, műrattan garnitúra elemekből áll. A rattan garnitúra elemek luxus minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint többször elvégzett minőségi ellenőrzéseken esnek át a legyártás folyamán. A minőségi alapanyagok mellett elismert tervezők segítik az exkluzív megjelenésű rattan kerti garnitúra család fejlesztését, gyártását. szintetikus rattan garnitúra bútoraink megtalálhatóak villákban, luxus szállodákban és éttermekben a világ számos pontján.

A hagyományos rattan garnitúra szálaktól eltérően  a mi rattan kerti garnitúra termékeink gyártásánál felhasznált anyagoknál, és a 100% alumínium váznak köszönhetően, a rattan garnitúra egyetlen elemén semfog ki az időjárás. Ezáltal tökéletesen alkalmasak azok számára, akik luxus minőségű rattan garnitúra vásárlását tervezik. 

Gurucore™ műrattan garnitúra szálak a hozzáadott speciális UltraViola stabilizátornak köszönhetően hosszú évekig megtartják a színüket, továbbá nem vékonyodnak el a szintetikus rattan garnitúra szálai extra UltraViola sugárzás esetén sem.

Az esetleges sérülések a rattan garnitúra precízen és gyorsan javítható!

A magas ülés komfortot egyedi fejlesztésű Gurufoam™ szivacsok garantálják. Minden rattan garnitúra fokozottan ellenáll a környezeti hatásoknak. Az összes rattan kerti garnitúra párnája mosható. Ennek érdekében zipzárral vannak ellátva így könnyen lehúzhatóak és bármely mosógépben tisztíthatóak.

A rattan kerti garnitúra modelljeink +45-től -40 Celsius fokig időjárás állóak. Így nem kell féltenie, a teraszon vagy a kertben hagyott rattan garnitúra épségét.

Minőség 

A folyamatos fejlesztéseknek és praktikus megoldásainak köszönhetően a legmagasabb prémium minőségű műrattan garnitúra választékot nyújtja. Jöjjön el bemutatótermünkbe, és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen luxust és kényelmet nyújt a kiváló formatervezés és prémium anyaghasználat, minden egyes rattan kerti garnitúra modellünknél.